Fredagsmiddag med frun
Då har jag lagat mat igen. Tycker själv att det blev en gastronomisk upplevelse i gommseglet.
Jag besökte i fredags ICA Ekängen för att köpa lite kött. De brukar ha fint kött och mycket vilt men det hade de inte denna gång men en fin mittbit oxfilé slank ner i korgen (tänker inte berätta vad den kostade). Köpte även parmaskinka direkt från delikatessdisken, vilken skillnad det är på den och den som man kan köpa i vacumförpackning. Och det bästa av allt är att den har ett lägre pris än den som redan är förpackad.
Så hem glad som sjutton, nu är middagen komponerad igen.
Förrätt: Parmaskinka på en bädd av toscansk sallad, serveras med rostade pinjenötter samt basamicocreme
Varmrätt: Grillad tournedos serveras med grillade tomater och en kantarellrisotto med västerbottenost.
Dryck till menyn: Terre dei Volsci, Velletri
Det var allt för nu!
Jonas
Ojjj vilken god middag!! Jag måste absolut göra risotto,vet inte varför men det är nåt jag inte gör??? Men nu blev jag inspirerad!! Kram på er!!